Camerasystemen

 

De mogelijkheden van camerasystemen zijn vrijwel onbeperkt. U kunt camerasystemen gebruiken voor observeren en registreren van bepaalde gebeurtenissen. Maar ook kan het camerasysteem gebruikt worden voor alarmverificatie.

Nadat u een camerasysteem heeft laten installeren, kunt u (bijvoorbeeld na een alarmmelding) de situatie op afstand controleren. Wanneer u dan ziet dat er bijvoorbeeld sprake is van een inbraak of brand, kunt u direct de hulpdiensten waarschuwen. De reactietijd is daardoor beduidend sneller.

Ook kunt u terugkijken in de historie van vastgelegde beelden. Deze beelden kunnen ook gebruikt worden bij de opsporing. Een duidelijk aanwezig camerasysteem werkt preventief als het gaat om het voorkomen van inbraken en/of overvallen.

Door middel van camera’s kunnen duidelijke overzichtbeelden worden verkregen, maar ook kunt u zeer gedetailleerde opnamen krijgen. Een en ander afhankelijk van het camerasysteem dat u gaat gebruiken.

Tegenwoordig is het ook mogelijk om camerabeelden op uw mobiele telefoon te bekijken. Daarbij maakt het niet uit waar ter wereld u zich bevindt.

VEB erkend

B. Klück Beveiliging - Lijsterlaan 52 - 1403BB Bussum - 035-6910622 - - KvK 32098503
webdesign by Miracle Solutions