Toegangscontrole

 

Om toegang tot een woning, een bedrijfspand of delen hiervan te kunnen krijgen kan B. Klück Beveiliging verschillende oplossingen leveren. Van simpel tot zeer geavanceerd. Toegangscontrole begint uiteraard bij ‘normale’ sloten, maar kan ook door middel van een pasjessysteem of een vingerscan.

Bij een geavanceerde oplossing, zoals een pasjessysteem, kunt u bijvoorbeeld aangeven tussen welke tijden iemand toegang tot het pand heeft. Ook kan er een koppeling plaatsvinden met een aan- en afwezigheidregistratie (werktijden).

Verder kunt u het bedrijfspand in compartimenten indelen. Hierdoor kunt u aangeven dat de houder van een pasje slechts toegang heeft tot bepaalde afdelingen. Vanzelfsprekend is dit ook mogelijk als u gebruik maakt van een vingerscan.

Verder kan toegangscontrole gecombineerd worden met een camerasysteem. Hierdoor kunt u te allen tijde zien wie uw pand binnengaat of verlaat.

Een goede toegangscontrole krijgt u niet door het plaatsen en invoeren van bijvoorbeeld een pasjessysteem. Er zullen ook andere, aanvullende maatregelen getroffen moeten worden. Hierbij kunt u denken aan het beveiligen van nooduitgangen door middel van een akoestische signalering. Ieder gebruik (of misbruik) van een nooddeur moet direct gesignaleerd worden.

De basissoftware voor alarm-, camera- en toegangscontrolesystemen wordt kosteloos geleverd.

VEB erkend

B. Klück Beveiliging - Lijsterlaan 52 - 1403BB Bussum - 035-6910622 - - KvK 32098503
webdesign by Miracle Solutions